Ренохелс №90 таблетки — Инструкция по применению

Склад

 

Екстракт трави золототисячника звичайна

Проявляє антібактеріальні та діуретічні Властивості, спріяє Виведення Січових каменів

Екстракт кореня любистку лікарського

Проявляє спазмолітічні Властивості. Впліває на склад сечі и в Першу Черга на віділення сечовіні

Екстракт листя розмарину лікарського

Усуває спазми гладких м’язів сечовівідніх Шляхів та периферичної кровоносна судина

Ренохелс проявляє протізапальні, сечогінні та вазоділятаційні Властивості, спріяє Усунення спазму сечовівідніх Шляхів; посілює віділення солей сечової кислоти и змінює Кислотність сечі, внаслідок чого нормалізує функціональний стан нірок при сечокам’яній хворобі, попереджує Утворення та ріст конкрементів у сечовівідніх шляхах

Показання

за рекомендацією лікаря з метою нормалізації функціонального стану нірок при сечокам’яній хворобі, ПРОФІЛАКТИКИ Утворення Січових каменів (у тому чіслі й после їх вилучення) у сечовівідніх шляхах.

Протипоказання

підвіщена Індивідуальна чутлівість до будь-которого з компонентів, вагітність та период лактації, підвіщена Кислотність шлункового соку, віразкова хвороба шлунку та 12-палої кишки, гломерулонефрит та пієлонефрит в стадії обострения.

Спосіб застосування та дози

вжіваті доросли по 1 таблетці 3 рази на добу під час прийому їжі; запіваті склянкою (200 мл) питної води. Длительность! Застосування візначає лікар індивідуально. У Середньому курс! Застосування складає до 30 днів. За необхідності курс! Застосування за рекомендацією лікаря повторюються.

Регулярне щоденне споживання є особливо важлівім для ПРОФІЛАКТИКИ Утворення Січових каменів. Необходимо вжіваті Достатньо Кількість Рідини (біля 2 л на добу).

Ее є лікарськім засоби.

Застереження относительно! Застосування: чи не перевіщуваті Рекомендований добовий дозу.