ЦИНФОРТ – препарат цинку гліцинату для усунення дефіциту чи підтримки рівня мікроелементу в організмі.

Полное описание

Інструкція
Форма випуску:
• капсули № 20 (в аптеках)
Склад:основна речовина: цинку гліцинат — 90,3 mg (мг) (що відповідає 25 mg (мг) елементарного цинку);
допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, кремнію діоксид
фактична адреса потужностей (об’єкта) виробництва:Україна, 20741, Черкаська обл., Смілянський район, с. Сунки, вул. Центральна, 1.
Рекомендації щодо застосування:ЦИНФОРТ містить цинку гліцинат, сполуку цинку та амінокислоти гліцину, і рекомендується в якості добавки дієтичної до раціону харчування як додаткове джерело цинку з метою корекції його дефіциту в організмі.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза:Вживати дорослим по 1 капсулі на добу. За рекомендацією лікаря доза може бути збільшена для дорослих до 2 капсул на добу.
Базова тривалість курсу вживання складає не менше 20 днів. В окремих випадках індивідуальна тривалість курсу може бути збільшена лікарем.
Для кращого засвоєння цинку бажано приймати ЦИНФОРТ за 1 годину до їди або через 2 години після споживання їжі. При виникненні неприємного відчуття подразнення шлунковокишкового тракту ЦИНФОРТ слід приймати безпосередньо до або протягом споживання їжі.
У періоди активного розповсюдження гострих респіраторних вірусних інфекцій з метою профілактики дефіциту цинку курс прийому краще повторювати кожні 2 місяці.
Застереження щодо застосування:
• Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
• Слід уникати одночасного вживання добавки дієтичної ЦИНФОРТ та комплексних вітамінних препаратів, які містять цинк.
• Не перевищувати рекомендованої добової дози!
• Перевищення рекомендованого добового дозування цинку може спричинити дефіцит міді.
• Передозування цинку може спричинити нудоту, блювання, гіпотонію (запаморочення), втрату апетиту, спазми в животі, біль у ротовій порожнині та горлі, діарею та головний біль.
• У випадку названих симптомів слід звернутись до лікаря!
Протипоказання:індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період годування груддю; непереносимість галактози або фруктози, дефіцит лактази, синдром мальабсорбції галактози
Маса нетто 1 капсули:320 mg (мг) ± 5 %
Строк придатності:2 роки.
Умови зберігання:при температурі не вище 250 С, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.
Виробник: ТОВ «ОМНІФАРМА КИЇВ», Україна, 02088, м. Київ, вул. Євгенія Харченка, буд. 55, тел.: + 38 044 377-51-14;