ФитоСтатин 20 мг №30 таблетки — Инструкция по применению

ФІТОСТАТИН
Інформація для пацієнта

Форма випуску: 30 таблеток в упаковці.

Склад: 1 таблетка містить: основна речовина: полікозанол – 20 мг. Новая версія таблетки використовує риску для поділу.

Рекомендації щодо застосування:
ФітоСтатин рекомендується як додаткове джерело полікозанолу – природної суміші вищих первинних аліфатичних спиртів (І-тетракозанол, І-гексакозанол, І-гептакозанол, І-Октакозанол, І-триаконтанол), отриманих шляхом екстрагування з цукрового очерету (Saccharum officinarum) з метою:
нормалізації рівня загального холестерину ЛПНЩ (ліпопротеїдів низької щільності) в сироватці крові і поліпшення функціонального стану серцево-судинної системи.

ФітоСтатин має антиоксидантні і гіпохолестеринемічні властивості; запобігає надлишковій агрегації (клейкості) тромбоцитів, не впливаючи при цьому на показники коагуляції крові.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза:
вживати дорослим 1 раз на добу під час вечері (оскільки біосинтез холестерину активізується в нічний час), запиваючи питною водою.
Рекомендована початкова добова доза – 10 мг. У разі необхідності, за рекомендацією лікаря, через 2 місяці рекомендовану добову дозу можна збільшити. Курс застосування визначає лікар індивідуально.

Особливості застосування: у період застосування ФітоСтатин необхідно дотримуватися низькокалорійного раціону харчування з обмеженням вживання жирів тваринного походження і контролювати рівень холестерину в сироватці крові кожні 2 місяці.

Протипоказання:

  • вагітність,
  • період лактації,
  • індивідуальна непереносимість компонентів.

Строк придатності: 2 роки.

Добавка дієтична.
Вироблено в Україні на GMP-підприємстві.