Теагель 30 г гель стерильный для ежедневной гигиены век и ресниц — Инструкция по применению

Інструкція про застосування
ТЕАГЕЛЬ

 Теагель для очей — офтальмологічне гіпоалергенні лікарський засіб для щоденної обробки шкіри повік та гігієни вій, препарат використовують, коли шкіра повік має підвищену чутливість.

Препарат дозволений для дитячого прийому після 3-х років, а також для застосування у вагітних і годуючих жінок.

СКЛАД
Склад Теагеля — вода, борат натрію, карбомер, полоксамер 188, ПЕГ-90, метилпарабен. Лікарський засіб випускаються в пластикових тюбиках по 30 мілілітрів.

ФАРМАКОЛОГІЧНА ДІЯ
Фармакологічна дія препарату полягає в м’якому і професійний догляд за шкірою повік, лікарський засіб вбирає в себе токсини і відшарувалися шкірні лусочки, які викликають алергічні реакції. Після застосування препарату проходять лущення шкірного покриву, в тому числі і шкіри лінії росту вій, це стимулює їх активне зростання. При нанесенні гелю на шкіру повік відбуваються процеси емульгація і розчинення, завдяки чому препарат усуває серозну рідину і зволожує шкірні покриви. Після використання Теагеля не залишається косметичних дефектів і слідів. Теагель не впливає на рівень рН-балансу Дермоїдна шару шкіри. Медикаментозний препарат підходить для людей, які використовують контактні лінзи. показання

Офтальмологічний препарат Теагель використовують в наступних випадках: як протекції при використанні контактних лінз; для якісного очищення шкірного покриву навколо очей, на повіках, лінії росту вій. Спосіб застосування Невелику кількість Теагеля наносять на ватний тампон або паличку, а потім акуратно змащують ним шкіру навколо очей, на повіках, лінії росту вій, м’яко втираючи. Лікарський препарат Теагель використовують 2 рази на день, при необхідності кількість прийомів можна збільшити після консультації з офтальмологом. Випадки дозування при застосуванні Теагеля не відомі.


Протипоказання І Побічна дія

Основні протипоказання при використанні офтальмологічного гіпоалергенного кошти Теагель: підвищена чутливість; дитячий вік до 3-х років. Препарат не всмоктується в кров, тому він не протипоказаний при вагітності і в період лактаційний у жінок. Побічні ефекти при використанні медикаменту Теагель відсутні, що обумовлено місцевим застосуванням і відсутністю абсорбції в кров.


ТЕРМІН І УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Для того щоб лікарський препарат надавав максимально позитивну дію і не завдав шкоди, Теагель необхідно правильно зберігати. Теагель зберігають в темному і сухому місці при температурі не вище 25 градусів.

Зберігати необхідно в місці, куди маленькі діти не мають доступу.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
2 роки.