Нанодигал №10 суппозитории — Инструкция по применению

НАНОДІГАЛ

Нестероїдні протизапальні препарати природнього походження

                                                                                                                 

Здавна в народній медицині для комплексної терапії і профілактики широкого спектру захворювань використовувалися рослини, що містять фенольні та поліфенольні (дубильні) речовини. Фенольним і поліфенольним сполукам (зокрема, дубильних речовин) притаманне виражена відновна дія на імунну систему, що сприяє пригніченню вірусної, мікробної і грибкової інфекції та закріпленню стійкості організму до неї. Їх також використовують для посилення тривалості дії синтетичних лікарських засобів і зниження їх побічної дії.

Нанодігал  — це комбінований рослинний препарат з вираженою імуномоделюючою, імуностимулюючою та антиоксидантною дією, володіє знеболюючим і протизапальним ефектами, зокрема — зменшує набряки, біль і запалення при перенесених хірургічних втручаннях в гінекологічній сфері, на органах малого тазу в урології та проктології. Нанодігал® як протизапальний препарат в гінекології застосовується при комплексній терапії уражень шийки матки, запальних процесів в придатках і інших суто жіночих захворюваннях, використовується для швидкого відновлення слизової оболонки піхви після діатермокоагуляції та інших методів хірургічного втручання, у післяпологовий період. Дія компонентів Нанодігал®  спрямована на нівелювання запальних процесів з супутнім усуненням больового синдрому, набряклості та іншої характерної симптоматики. Ефективність полягає в здатності до придушення процесів утворення і трансформації арахідонової кислоти, що провокують розвиток запалення. Нанодігал® застосовується при комплексній терапії соматичних і хроніічних захворювань органів малого тазу, для стимулювання регенерації та покращення загоєння слизової оболонки піхви та шийки матки після гінекологічних операцій та у післяпологовий період, після пологових травм, криодеструкції, після транс вагінальних операцій на матці, після операцій на сечовивідній системі у жінок та чоловіків, для зменшення больового синдрому, що супроводжує ряд гінекологічних захворювань та захворювання чоловічої статевої системи.

Форма випуску та склад: 1 супозиторій містить метадигалові кислоти у вигляді рослинних танінів, калію йодид, аскорбінова кислота, допоміжні речовини: поліетиленоксид-1500, ланолін безводний.

Фармакологічні властивості: має імуномоделюючі та імуностимулюючі властивості, у зв’язку з чим застосовується при лікуванні соматичних і хронічних захворюваннях, для стимулювання регенерації слизових поверхонь, для зменшення больового синдрому, що супроводжує ряд гінекологічних захворювань та захворювання чоловічої статевої системи. Допоміжна поліетилен оксидна основа сприяє зменшенню набряків слизових оболонок, усуває неприємні симптоми.

Рекомендації до застосування Нанодігал® в комплексній терапії:

у гінекології: кольпіти, вульвовагініти, ерозії шийки матки, дисплазія шийки матки,  гострі інфекційні ураження жіночої сечостатевої системи, гінекологічні захворювання вірусного або грибкового характеру, захворювання органів малого тазу в хронічній формі, запальних станах піхви, після гінекологічних операцій та у післяпологовий період, і як профілактичний засіб для жінок при інтимному догляді у відпустках, відрядженнях, відвідуванні басейнів і т.п.

у проктології: коліти, поліпоз товстого кишечника, парапроктити, тріщини прямої кишки.

в урології: поліпи сечового міхура, аденома передміхурової  залози, пієлоцистити.

Спосіб застосування: залежно від призначення вагінально або ректально по одному супозиторію 1-2 рази на день впродовж 2-3 тижднів. Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Побічні дії: не виявлені.

Протипоказання: індивідуальна підвищена чутливість до компонентів препарату.

Термін придатності: 24 місяці.

Умови зберігання: у захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі від 0 ºС до 25 ºС. Не допускається зберігання біля опалювальних приладів.

Упаковка: 10 супозиторіїв в упаковці.

Виробник:  ПП «Науково-лікувальний фітоцентр «Авіцена», Україна, 61052, м. Харків, вул. Чоботарська, 57

Зареєстрована торгова марка: укр. м.:НАНОДІГАЛ , рос. м.:НАНОДИГАЛ , англ. м.:NANODIGAL .

Ексклюзивний дистриб’ютор в Україні та за її межами: ТОВ «ДІАСФАРМА»,02099, м. Київ, вул. Бориспільська, 9, корп.8, тел. +38(044) 337-47-98

Не є лікарським засобом. Засіб профілактично-гігієнічний на основі танінів.