рипоцитрон РИНІС – комбінований препарат, який містить фенілефрин і диметинден.
Препарат зменшує виділення з носа та сприяє очищенню носових ходів, не порушуючи при цьому фізіологічних функцій миготливого епітелію і слизової оболонки носа.

Фенілефрин належить до симпатоміметичних амінів. Застосовується як назальний деконгестант з помірною судинозвужувальною дією, вибірково стимулює альфа-адренергічні рецептори кавернозної венозної тканини слизової оболонки носа. Таким чином, швидко і надовго усуває набряк слизової оболонки носа та його придаткових пазух.
Диметинден – антагоніст гістамінових Н1-рецепторів — чинить протиалергічну дію. Ефективний при застосуванні в низьких дозах, добре переноситься.

Грипоцитрон РИНІС застосовується місцево, тому його активність не корелює з концентрацією активних речовин у плазмі крові.
При випадковому пероральному всмоктуванні біодоступність фенілефрину зменшувалася і становила приблизно 38%, період напіввиведення — близько 2,5 години.

Системна біодоступність диметиндену після прийому перорально в розчині становить близько 70%, період напіввиведення — близько 6 годин.

Цена Гриппоцитрон РИНОС 15 мл спрей актуальна при заказе на сайте. Купить Гриппоцитрон РИНОС 15 мл спрей в городах Украины: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Ровно, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Львов, Николаев, Полтава, Сумы, Тернополь, Херсон, Черкассы, Черновцы, Южноукраинск.