Анантавати Кидс 200 мл сироп — Инструкция по применению

Склад: (5 мл сиропу) містить екстракту Бакопи Моньє (Bacopa mon- nieri) – 150 мг, екстракту Вітанії снодійної (Withania somnifera) – 300 мг.

Допоміжні речовини: цукор, пропіленгліколь, натрію бензоат (Е211), ксантанова камідь, кислота лимонна, моногідрат, аспартам (Е951), ароматизатор «фруктовий мікс».

Характеристика компонентів:

Бакопа Моньє. Встановлено позитивний вплив і добру переносимість Бакопи Моньє у дітей з дефіцитом уваги та гіперактивністю: зниження симптомів імпульсивності, неуважності, гіперактивності, поліпшення  самоконтролю  і  показників  уважності при проходженні тестів. Бакопа Моньє є ефективним засобом для профілактики та корекції когнітивних порушень (концентрація уваги, пам’ять, сприйняття та аналіз інформації), пов’язаних з ішемією   головного   мозку,   покращує   швидкість   обробки   інформації і прискорює здатність  щодо  прийняття  рішень.  Активні компоненти Бакопи Моньє (бакозиди) за рахунок підвищення активності кінази, стимулюють відновлення пошкоджених нейронів, нейрональний синтез, синаптичну активність і передачу нервового імпульсу. Застосування Бакопи Моньє сприяє підвищенню рівня γ-аміномасляної кислоти у гіпокампі, проявляє ноотропну, антидепресивну, анксіолітичну та антиоксидантну дії, нейропротективні властивості, протисудомну та протизапальну дії.

Вітанія снодійна сприяє зменшенню рівня гормону стресу – кортизолу, підвищенню рівня антистресового гормону – дегідроепіандростеронусульфату. Вітанія снодійна чинить антидепресивну, анксіолітичну дію, завдяки зниженню рівня трибуліну. Чинить адаптогенну дію, зменшує прояви стресу, проявляє нейропротекторну та ноотропну дії. Встановлено сприятливий вплив Вітанії снодійної на різні параметри сну – прискорення засинання, збільшення загальної тривалості сну. Встановлено, що Вітанія снодійна може виступати у якості промотору росту у дітей, добре переноситься, підвищує увагу, пізнавальний інтерес, контроль імпульсивності, порушення яких спостерігається у дітей при синдромі дефіциту уваги та гіперактивності.

Рекомендації до застосування: може бути рекомендовано як джерело біологічно активних речовин рослинного походження. Сприяє нормалізації функціонування нервової системи, поліпшенню пам’яті, концентрації уваги, здатності до навчання, аналізу інформації, пізнавального інтересу та самоконтролю, зменшенню гіперактивності, імпульсивності, занепокоєння, у тому числі у дітей з дефіцитом уваги та гіперактивністю.

Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.

Спосіб застосування: сироп приймають всередину після прийому їжі один раз на добу.

Дітям віком 4-6 років – 5 мл за один прийом. Дітям віком 7-11 років – 7,5 мл за один прийом.

Дітям старше 12 років та дорослим – 10 мл за один прийом.

Термін вживання: зазвичай становить 3-6 місяців. У подальшому термін споживання та можливість повторних курсів узгоджувати з лікарем.

на 100 мл

на 5 мл (порцію)

на 7,5 мл (порцію)

на 10 мл (порцію)

Енергетична цінність продукту:

калорійність

193,75 ккал

(809,88 кДж)

9,687 ккал

(40,494 кДж)

14,53 ккал

(60,74 кДж)

19,375 ккал

(80,988 кДж)

Поживна цінність продукту:

білків

0 г

0 г

0 г

0 г

жирів

0,11 г

0,006 г

0,008 г

0,011 г

вуглеводів

48,20 г

2,41 г

3,62 г

4,82 г

* Розрахунок зроблено на одну щоденну порцію.

Застереження при застосуванні. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Містить цукор, що необхідно враховувати хворим на цукровий діабет.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, діти віком до 4 років, вагітність та період годування груддю.

Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.

Умови зберігання: зберігати у сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 °С в оригінальній упаковці виробника.

Форма випуску: сироп у флаконах по 200 мл.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Не містить ГМО.

Виробник: Ананта Медікеар Лімітед, юридична адреса: 621, Рінг Роад Малл, Сектор 3, Рохіні,

Нью Делі -110085, Індія, тел.: +91 1147050531;

адреса місця виробництва: Дж-1-265, Фаза — II, РІІКО Індастріал Еріа, Удіог Віхар, Шріганганагар (Радж.), Індія.

Імпортер/Організація, що приймає претензії від споживача: ТОВ «Евітас», 61001, Україна, м. Харків, вул. Іскринська, буд. 37, тел/факс.: +38 (057) 766-07-44.