ІНСТРУКЦІЯ

ДЛЯ МЕДИЧНОГО ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ

РЕДОМ

Склад Редом:
Кожні 2 м’які желатинові капсули містить: жир кріля — 1000 мг Фосфоліпіди — 360 мг Омега-3 жирних кислот — 260 мг ЕПК (ейкозапантаенова кислота) -125 мг, ДГК (докозагексаєнова кислота) — 62 мг Холін — 76 мг Астаксантин — 200 мкг.
Інші компоненти: деіонізована вода, желатин, гліцерин, сорбіт, ароматизатор тутті-фрутті.
 
Загальні характеристики та функціональне дія:
Гелеві капсули Редом містять жир кріля, який видобувається виключно з антарктичного криля, багатого на фосфоліпідний омега-3 жирні кислоти ^ ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) і ДГК (докозагексаєнова кислота), фосфоліпіди, астаксантин і холін.
Поліненасичені жирні кислоти кріля Омега-3 Редом транспортуються і інтегруються в клітинні мембрани швидше і ефективніше, оскільки вони пов’язані з фосфоліпідами. Як частина клітинних мембран, поліненасичені жирні кислоти Омега-3 ЕПК і ДГК мають можливість впливати на рухливість клітинних мембран, сигнальні процеси та метаболічні параметри в клітинах.
 
Поліненасичені жирні кислоти кріля Омега-3 Редом краще розпізнаються і засвоюються організмом. Жирні кислоти кріля Омега-3 Редом позитивно впливають на різні органи людини, покращуючи їх стан. Омега-3 Редом — це здоров’я серця, здоров’я мозку, здоров’я суглобів, жіноче здоров’я.
Також дані кислоти беруть участь в оновленні клітин організму, тому володіють протизапальними властивостями. ДГК позитивно впливає на структуру клітинних мембран, допомагає процесу нормального росту і розвитку, ЕПК має позитивний фізіологічний вплив, виступаючи в якості будівельних блоків для клітин життєво важливих органів.
Фосфоліпіди є природними, невід’ємними частинами клітин — вони є структурними компонентами поверхневих клітинних мембран і внутрішньоклітинних мембран. Жир кріля також багатий на природний антиоксидант астаксантин. Темно-червоний колір кожної капсули жиру кріля Редом пов’язаний із вмістом у ньому астаксантина. Астаксантин є потужним каротин антиоксидантом. Він перетинає гематоенцефалічний і гематоретинальний бар’єри, забезпечує антиоксидантний і протизапальний захист очей, мозку та центральної нервової системи і знижує ризик розвитку катаракти, макулодистрофії, сліпоти, деменції і хвороби Альцгеймера. Холін має життєво важливе значення для здорової функції печінки і нормального розвитку мозку. Після поглинання, холін потрапляє в клітинні мембрани, де він бере участь у транспортуванні жирних кислот у крові і через мембрани.
Жир кріля Редом підвищує концентрацію, пам’ять і функцію мозку, підтримує здоров’я серця, регулює рівень цукру в крові і шкідливого холестерину, що сприяє здоровому функціонуванню печінки, допомагає полегшити передменструальний синдром (ПМС) у жінок, зміцнює імунну систему, сприяє зниженню болю в суглобах. Поліненасичені жирні кислоти кріля Омега-3 Редом також відомі своїми протизапальними властивостями, які можуть допомагати в боротьбі з запальними процесами в організмі, покращувати здоров’я і самопочуття.
 

Рекомендації до застосування:

Може бути рекомендований лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело: фосфоліпідів; Омега-3 поліненасичених жирних кислот: ЕПК і ДГК; холіну; астаксантина.
 
Дорослим і дітям старше 7 років
— Серцево-судинні захворювання;
— Ліпідні порушення обміну речовин, атеросклероз, гіпертригліцеридемія;
— Захворювання нервової системи;
— Погіршення пам’яті;
— Синдром дефіциту уваги;
— Діспраксія, дислексія;
— Емоційна лабільність;
— Депресія
— Деменція;
— Передменструальний синдром (ПМС)
— Дисменорея;
— Клімактеричний період;
— Гестоз під час вагітності;
— Профілактика передчасних пологів і переривання вагітності;
— Тромбофилия під час вагітності;
— Гіпотрофія зародку;
— Филаментозний кератит, макулодистрофія, катаракта;
— Захворювання опорно-рухового апарату;
— Дерматит
— Туберкульоз;
— Ослаблення імунітету.
 
Застереження при споживанні:
Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Не використовувати дітям до 7 років. Цей продукт не повинен використовуватися в якості замінника збалансованого харчування. Не є лікарським засобом.
 

Спосіб застосування:

Дорослим приймати по 1-2 капсули в день або за призначенням лікаря. Дітям від 7 років по 1 капсулі в день.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
 
Термін споживання: тривалість курсу 1-3 місяці, 2-3 курсу протягом року.
 

Умови зберігання:

Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.
 
Форма випуску: м’які желатинові капсули по 10 шт. у блістері по 3 блістери в картонній упаковці.
 
Термін придатності: 3 роки з дати виготовлення.
 
Виробник:
«Vеfa Ilac sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi»Туреччина
 
Представник:
Представництво Компанії «ВЕФАРМА ИЛАЧ САНУ ВЕ ТІДЖАРЕТ Лимитет ШИРКЕТІ». Україна, 02094, Київ, Вул.краківська, 15/17, тел. 044 455 87 67