Аксобрекс №30 таблетки — Инструкция по применению

Аксобрекс
СПРИЯЄ ПІДВИЩЕННЮ РІВНЯ МОЗКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дієтична добавка

 Склад: (на 1 таблетку): цитиколін – 250 мг, кальцію фосфат, мікрокристалічна целюлоза,  полівінілполіпіролідон, магнієві солі жирних кислот,  тальк,   діоксид кремнію.

Харчова (поживна) цінність 100 г: білки – 0  г; жири – 0 г, вуглеводи – 2,5 г

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 10,0  ккал

Властивості цитиколіну:

  • сприяє підвищенню рівня мозкової діяльності, зниженню рівня амнезії, поліпшенню стану при когнітивних, сенситивних і моторних розладах, що спостерігаються при ішемії мозку;
  • допомагає стимулювати біосинтез структурних фосфоліпідів у мембрані нейронів, що сприяє покращенню функцій мембран, у тому числі функціонуванню іонообмінних насосів і нейрорецепторів;.
  • бере участь у пригніченні діяльності деяких фосфоліпаз, перешкоджанні залишковому вивільненню вільних радикалів, попередженні пошкодження мембранних систем та забезпеченні збереження захисної антиоксидантної системи;
  • виявляє протинабрякові властивості, має позитивний вплив у зменшенні набряку мозку, завдяки стабілізуючій дії на мембрану;
  • може стимулювати зменшення об’єму пошкодженої тканини, сприяючи зменшенню ризику загибелі клітин, діючи на механізми апоптозу, і допомагає поліпшувати холінергічну передачу;
  • сприяє функціональній реабілітації при гострих порушеннях мозкового кровообігу, здійснюючи позитивний вплив на зменшення ішемічного пошкодження тканин мозку;
  • допомогає скорочувати тривалість відновного періоду і зменшувати інтенсивність посттравматичного синдрому при черепно-мозкових травмах».

Рекомендації до споживання:  аксобрекс може бути використаний за рекомендацією лікаря в якості додаткового джерела до раціону дієтичного харчування дорослих, що сприяє:

  • покращенню концентрації уваги
  • підвищенню інтенсивності розумової діяльності
  • покращенню пам’яті в умовах підвищеного інтелектуального навантаження,
  • покращенню мозкового кровообігу

Рекомендовано вживати: дорослим по 1 таблетці 1-2 рази на день під час їжі. Тривалість прийому 15-30 днів, більш тривале застосування узгодити з лікарем.

Застереження до споживання: індивідуальна чутливість до компонентів. Не застосовувати разом з ліками, які містять центрофеноксин. Не застосовувати дітям та жінкам під час вагітності або годування груддю. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

 Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника, в сухому приміщенні при температурі не вище 25 ºС. Зберігати в недоступному для дітей місці.

 Строк придатності: 2 роки.

 Пакування: 30 таблеток у картонній пачці (3 блістера по 10 таблеток)

Виробник: ТОВ «СЕНСІЛАБ Польща – С.К.А.», вул. Маріана Лангевича, 58, 95-050 Константинув Лодзький, Польща) для Юніфарм, Інк., (Unipharm, Inc.), Юридична адреса: 350 П`ята авеню, 6701, Нью-Йорк, 10118, США.