Атомер Прополис спрей 150мл для носа изотоническая стерильная морская вода — Инструкция по применению

Інструкція Атомер Прополіс

Атомер Прополіс — це революційна новинка для лікування бактеріального та вірусного риніту! Це єдиний препарат, що містить в собі стерильну ізотонічну морську воду Егейського моря з натуральним мікроелементного складу і гіпоалергенний водний екстракт прополісу.

  Як відомо, прополіс має бактерицидну, противірусну, ранозагоювальну і протизапальну ефектами. А також водний екстракт прополісу, в складі Атомерому Прополіс, має імуностимулюючу властивість і підвищує місцевий імунітет. Таким чином, застосування спрею Атомерому Прополіс, показано не тільки для швидкого лікування бактеріального або вірусного риніту, а й з метою профілактики сезонних інфекційних хвороб, таких як грип і ГРВІ.
 

Рекомендації до застосування:

— при нежиті і закладеності носа при ГРВІ, грипі і застуді;
— при гострих і хронічних запаленнях порожнин носа, придаткових пазух і носоглотки;
— для профілактики інфекцій порожнини носа в осінньо-зимовий період;
— як альтернатива судинозвужувальних засобів при закладеності носа
— для зміцнення капілярів і судин в носі, з метою профілактики коровотеченій при чханні і сякання.
— замість судинозвужувальних препаратів для відновлення носового дихання і усунення набряку слизової. При цьому він не викликає звикання, і може застосовуватися тривалий час.
 

Спосіб застосування:

Атомерому Прополіс обладнаний спеціальним дрібнодисперсним розпилювачем, що забезпечує глибоке і м’яке зрошення слизової оболонки носа, замість жорсткого промивання. Обсяг розпилення контролюється автоматично.
Помістіть розпилювач в носовий прохід і легко натисніть на його край. Рекомендовано робити мінімум 4 уприскування в кожну ніздрю до 4 разів на день, з метою профілактики — 1-2 впорскування в день.
 

Протипоказання!

Алергія на компоненти препарату.
З метою гігієни промивати розпилювач після кожного використання.
 

Умови та термін зберігання:

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 ° С в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці.
Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
 

Форма випуску:

Флакон з спреєм 150 мл

 

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.